Infomiddag vmbo 10 mei 2017

04
Mei 2017
Infomiddag vmbo

Op woensdagmiddag 10 mei vindt op ons vmbo de laatste infomiddag van dit schooljaar plaats. Op onze schoollocaties Lloydstraat 300 en Anthony Fokkerweg 4 in Rotterdam zijn onze deuren geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Ook overstappers voor leerjaar twee en drie zijn van harte welkom. Tijdens deze infomiddag kunnen onze docenten jou van alles vertellen over ons vmbo en de mogelijkheid om over te stappen. Bezoek de open dagen pagina voor meer informatie.

 

Meer nieuws

 • Mei
  23

  Haven Havo in volle vaart vooruit

  De Haven Havo gaat in september 2018 van start met een volle klas enthousiaste en nieuwsgierige leerlingen. Op 22 mei tekenden het STC vmbo college en Calvijn Vreewijk Lyceum de samenwerkingsovereenkomst voor deze nieuwe en unieke opleiding.

  Lees verder

 • Mei
  17

  STC meets Agnes Jongerius

  Op 1 juni a.s. ontvangt STC Group Europarlementariër Agnes Jongerius.

  Lees verder

 • Mei
  01

  Ouders tevreden over STC vmbo college

  Onze ouders zijn behoorlijk tevreden over het STC vmbo college. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek naar oudertevredenheid dat dit jaar is uitgevoerd. Bijna driekwart van de ouders deed mee aan het onderzoek. De Anthony Fokkerweg scoorde een 8,0 en de Westzeedijk zelfs een 8,6.

  Lees verder

 • April
  18

  Discovery Lab op RDM Campus

  De eerste editie van het Discovery Lab op de RDM Campus heeft vorige week plaatsgevonden.

  Lees verder

 • April
  06

  Vaar-tweedaagse

  12 leerlingen uit het derde jaar van het vmbo zijn bezig met hun diploma Matroos binnenvaart. Onderdeel van hun opleiding is een vaar-tweedaagse.

  Lees verder