Informatie over het coronavirus (COVID-19)

09
Maart 2020
Preventieve maatregelen coronavirus

10 maart 2020 – Afgelopen week zijn bij het STC een aantal risicogevallen gemeld. Gelukkig bleek in geen enkele situatie bleek sprake van besmetting. Er zijn wel medewerkers, studenten en leerlingen met griepklachten thuis – zoals gewoonlijk in deze tijd van het jaar – maar geen van hen is positief getest. Natuurlijk kunnen we niet uitsluiten dat dit op een later moment wel gaat gebeuren. In nauw overleg met de GGD nemen we dan passende maatregelen.

Voorlopig blijft het van het grootste belang om met elkaar zeer alert te blijven. Alle reizen en evenementen blijven we monitoren.

Advies

Volg het advies van het RIVM op verspreiding van het virus te voorkomen:

Vrijdag 6 maart is door het RIVM aan inwoners van Brabant het verzoek gedaan om bij de minste griep- en verkoudheidsklachten preventief thuis te blijven. Wat ons betreft is die provinciegrens een globale indicatie. Daarom verzoeken we alle leerlingen en studenten om bij griepverschijnselen het zekere voor het onzekere te nemen en thuis te blijven. Het ziekmelden gaat op dezelfde manier als altijd, via het ziekmeldnummer.

Heb je vragen? Je mentor is ook nu het eerste aanspreekpunt.

College van Bestuur STC Group
Frits Gronsveld en Jan Kweekel

13 maart 2020 – Alle berichten die te maken hebben met het coronavirus staan bij elkaar op de pagina https://stc-group.nl/coronavirus  Vandaag is er via Magister een brief verstuurd naar alle ouders van de vmbo- en Haven Havo-leerlingen en naar alle mbo-studenten. Ook deze brieven staan op deze informatiepagina.

 

 

Meer nieuws