Activiteiten & stages

Lekker sportief!

We vinden het heel belangrijk dat je veel leert. Dat gaat het beste als je lekker in je vel zit. Daarom doe je bij ons veel aan sport. Tijdens en na schooltijd dagen we je flink uit met allerlei sporten. En ja, ook tijdens het sporten leer je belangrijke dingen. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met winnen en verliezen, hoe je samenwerkt en hoe je jezelf kunt uitdagen om zo goed mogelijk te presteren.  Allemaal belangrijke dingen die je hele leven van pas komen.

Nog meer
Leren doe je bij ons niet alleen in een klaslokaal. Stages, bedrijfsbezoeken en projecten zijn ook hele belangrijk bij ons op school. Veel leerlingen gaan varen met de Eendracht, het prachtige zeilschip van het STC.  Je opleiding kun je afsluiten met een examenreis. En we organiseren een wintersportreis. Aan deze laatste twee reizen zijn wel kosten verbonden!

Kies je voor de vakrichting Rijn-, kust- en binnenvaart? Dan maak je een weektocht aan boord van een van onze opleidingsschepen.

Leren in de praktijk

Het STC vmbo college is onderdeel van een echte vakinstelling. Dat betekent dat  je tijdens je vmbo-opleiding al veel leert over allerlei sectoren, beroepen en bedrijven. Dat doe je onder andere tijdens zogenaamde snuffelstages in de derde en het vierde klas.

Stage
Tijdens de stage ga je naar een bedrijf uit bijvoorbeeld de binnenvaart, de haven of de luchtvaart. Je leert al een klein beetje hoe het is om te werken in een bedrijf. Het STC vmbo college werkt nauw samen met Jinc als het gaat om het aanbieden van korte stages.

  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group