Groep 7 en 8

Welkom!

Zit je in groep 7 of 8? Dan zoek je vast  naar de beste school voor jouw toekomst. Bekijk de filmpjes van onze school hieronder. Of lees de folder van  het STC vmbo college. Zo kom je alvast een beetje te weten wat er bij ons op school gebeurt.

STC vmbo college – locatie Westzeedijk 

STC vmbo college – locatie Anthony Fokkerweg

 

Over onze school

Onze school is er voor jongens en meiden die van onderzoeken, ontwerpen en ontdekken houden. We vinden moderne technologieën en techniek belangrijk.  Ons vmbo sluit heel goed aan op de mbo-opleidingen van het STC. Heb je nog geen idee wat je wilt worden? Met onze opleidingen ga je altijd goed van start!

De wereld om je heen
Zoek jij een school waar je veel kunt leren? Bijvoorbeeld over robotjes programmeren en 3D-printen? Wil je lasersnijden en digitaal lassen? Bij het STC vmbo college leer je veel over de wereld om je heen. En je leert veel over jezelf. Ons examenprofiel is Maritiem en Techniek.  Zo leer je op school al veel over onderwerpen die te maken  hebben met de Rotterdamse haven, scheepvaart, transport, scheepsbouw, logistiek en procesindustrie. In de bovenbouw van het vmbo ga je al een beetje kiezen voor een mbo-opleiding.

Schoolgids
In de schoolgids 2021-2022 staat allerlei praktische informatie, zoals de schoolregels en de lestijden.

Kom je op bezoek?
Open dag of meeloopochtend.…kies maar! Wij hopen je snel te ontmoeten.

 

Aanmelden
Wil je naar onze school? Lees welke route je daarvoor kunt volgen.

 

Anthony Fokkerweg 4

3088 GG Rotterdam

Telefoon: 010 - 42 90 266

E-mail: info@stc-group.nl

Westzeedijk 487

3024 EL Rotterdam

Telefoon: 010 - 24 40 100

E-mail: info@stc-group.nl

  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group