Groep 7 en 8

Welkom!

Zit je in groep 7 of 8? Dan zoek je vast  naar de beste school voor jouw toekomst. Bekijk de filmpje van onze school hieronder. Of lees de folder van de Haven Havo of van  het STC vmbo college. Zo kom je alvast een beetje te weten wat er bij ons op school gebeurt.

STC vmbo college – locatie Anthony Fokkerweg

STC vmbo college – locatie Westzeedijk

Haven Havo

 

Over onze school

Onze school is er voor jongens en meiden die van onderzoeken, ontwerpen en ontdekken houden. We vinden moderne technologieën en techniek belangrijk.  Ons vmbo sluit heel goed aan op de mbo-opleidingen van het STC en de Haven Havo sluit aan op het Rotterdam Mainport Institute. Heb je nog geen idee wat je wilt worden? Met onze opleidingen ga je altijd goed van start!

 

Vmbo
Zoek jij een school waar je veel kunt leren? Bijvoorbeeld over robotjes programmeren en 3D-printen? Wil je lasersnijden en digitaal lassen? Bij het STC vmbo college leer je veel over de wereld om je heen. En je leert veel over jezelf. Ons examenprofiel is Maritiem en Techniek.  Zo leer je op school al veel over onderwerpen die te maken  hebben met de Rotterdamse haven, scheepvaart, transport, scheepsbouw, logistiek en procesindustrie. In de bovenbouw van het vmbo ga je al een beetje kiezen voor een mbo-opleiding.  Na de mavo kun je ook naar de vierde klas van de Haven Havo.

 

Haven Havo
Samen met CBSplus hebben we de Haven Havo. Leerlingen die leren leuk vinden maar ook graag praktisch bezig zijn kunnen hier hun hart ophalen. Je hebt drie dagen theoretische vakken en twee dagen praktische opdrachten.  Met een havodiploma op zak kun je door naar de hbo-opleidingen die we met Hogeschool Rotterdam ontwikkeld hebben.

Schoolgids
In de Schoolgids 2020-2021 staat allerlei praktische informatie, zoals de schoolregels en de lestijden.

Kom je op bezoek?
Informatieavond, open dag, meeloopochtend.…kies maar! Wij hopen je snel te ontmoeten.

 

Aanmelden
Wil je naar onze school? Lees welke route je daarvoor kunt volgen.

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl

  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group