Locaties vmbo Rotterdam

Alle lessen van de Haven Havo worden gegeven op de locatie van het STC vmbo college aan de Anthony Fokkerweg.

Het STC vmbo college vind je op twee middelbare schoollocaties in Rotterdam. Op beide locaties is het mogelijk om de eerste twee jaar van het voorgezet onderwijs in de onderbouw te volgen. Afhankelijk van je vervolgkeuze voor de bovenbouw in jaar 3 en 4, rond je het vmbo af aan de Westzeedijk, of aan de Anthony Fokkerweg. Het is ook mogelijk om na het eerste jaar vmbo vanaf een andere school naar ons over te stappen. Ook in het derde schooljaar kun je op het STC vmbo college instromen.


Locatie Westzeedijk
De locatie aan de Westzeedijk is bereikbaar met tramlijn 8. Deze heeft een aansluiting op de metrostations Marconiplein en Leuvehaven. Deze stations staan op hun beurt weer in verbinding met het Centraal Station en Zuidplein. Na de onderbouw kun je hier terecht voor het vmbo in de vakrichtingen:

 

Locatie Anthony Fokkerweg
De locatie aan de Anthony Fokkerweg ligt aan de Waalhaven. De locatie is bereikbaar met buslijn 68. Deze heeft aansluiting op de metrostations Slinge en Zuidplein. De bussen stoppen vlak voor school. Ook het NS-station Rotterdam Lombardijen is vanuit de school goed bereikbaar. Na de onderbouw kun je hier terecht voor het vmbo in de richtingen:

 

Voor contact- en of locatie-informatie klik je hieronder op de vmbo-locatie van je keuze:

Resultaat