Locaties Haven Havo en STC vmbo college

De lessen van de Haven Havo worden gegeven op de locatie van het STC vmbo college aan de Anthony Fokkerweg. Daarnaast volgen de leerlingen lessen in het Open Leercentrum De Brug in de wijk Feijenoord.

Het STC vmbo college vind je op twee middelbare schoollocaties in Rotterdam. Op beide locaties kun je een vmbo-diploma halen. De vakrichtingen zijn per locatie verschillend: Scheeps- en jachtbouw en Wegtransport en logistiek wordt alleen op de Anthony Fokkerweg aangeboden.

Je kunt tussentijds van locatie wisselen of instromen in het tweede of derde leerjaar.


Locatie Westzeedijk
De locatie aan de Westzeedijk is bereikbaar met tramlijn 8. Deze heeft een aansluiting op de metrostations Marconiplein en Leuvehaven. Deze stations staan op hun beurt weer in verbinding met het Centraal Station en Zuidplein. In de bovenbouw kun je kiezen voor de vakrichtingen:

 

Locatie Anthony Fokkerweg
De locatie Anthony Fokkerweg ligt aan de Waalhaven. Deze locatie is bereikbaar met buslijn 68 en sluit aan op de metrostations Slinge en Zuidplein. De bussen stoppen vlak voor school. Ook het NS-station Rotterdam Lombardijen is vanuit de school goed bereikbaar. In de bovenbouw kun je kiezen uit vier richtingen:

 

Voor contact- en of locatie-informatie klik je hieronder op de vmbo-locatie van je keuze:

 

Resultaat