Na het VMBO naar het MBO - STC Rotterdam

Na het vmbo

Na de middelbare school op vmbo-niveau is een gebruikelijke keuze om verder te gaan met een mbo-opleiding. De STC Group is een echte verticale vakinstelling. Dat betekent dat je na je vmbo-opleiding makkelijk kunt doorstromen naar onze mbo-opleidingen van ons STC mbo college.

Wil je meer weten over de mbo-opleidingen van het STC mbo college? We organiseren op het vmbo jaarlijks bijeenkomsten waarin we je meer vertellen over onze mbo-opleidingen of bezoek een open dag.

Ook kan je na het behalen van jouw vmbo-diploma Gemengde leerweg of Theoretische leerweg kiezen om door te stromen naar de havo.  Ben jij gek op technologie, wil je nu en later met je hoofd én met je handen werken en heb je een passie voor de Rotterdamse haven? Dan is de nieuwe Haven Havo misschien wel wat voor jou! De Haven Havo wordt aangeboden vanuit de samenwerking tussen het STC vmbo college en het Calvijn Vreewijk Lyceum.

Meer weten over de Haven Havo? Klik hier voor het leaflet Haven Havo. Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Klik dan hier.