Open dag & Infodagen

De keuze voor een middelbare school na groep 8 is best spannend. Wat kun je er leren? Is de school gezellig? Zijn de docenten aardig? Hoeveel huiswerk krijg je? Wat kun je leren? Graag nodigen wij jou en je ouders uit om op bezoek te komen bij het STC vmbo college. Vanwege de coronamaatregelen zijn de geplande kennismakingsmomenten aangepast.

Inschrijven tot en met 19 maart 2021
Jongens en meisjes met een vmbo-advies basis, kader of gemengde leerweg kunnen tot en met 19 maart ingeschreven worden op het STC vmbo college. Je bent de hele inschrijfperiode, 15 februari t/m 19 maart op afspraak welkom. Neem om een afspraak te maken contact op met de locatie van jullie voorkeur:

In verband met de voorjaarsvakantie nemen wij vanaf maandag 1 maart contact met u op om een afspraak te plannen. Voor de inschrijving en toelating volgen we De OverstapRoute van Koers VO.

Meelopen?
Zit je in groep 8 en wil je een keer meelopen? Je bent van harte welkom, maar we weten door corona nog niet precies wanneer we een meeloopdag kunnen plannen! We hopen dat het snel wel kan. Ben je geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in via deze link, dan houden we je op de hoogte.

Open dagen
Op dit moment staan er geen open dagen meer op het programma. De inschrijfperiode voor het voortgezet onderwijs is inmiddels gestart.

Overstappen?
Wil je overstappen naar onze school? Je kunt in de tweede of derde klas van het vmbo of de Haven Havo instromen. Vanaf volgend schooljaar kun je ook overstappen naar de vierde klas van de Haven Havo. Ook na de mavo kun je, onder bepaalde voorwaarden, verder op de Haven Havo. Bel even als je dat wilt. Dan bespreken we je mogelijkheden.


In onderstaande video’s vertellen leerlingen en docenten over hun school. Kijk je mee?

Video locatie Westzeedijk

Video locatie Anthony Fokkerweg