Open dag & Infodagen

De keuze voor een middelbare school na groep 8 is best spannend. Wat kun je er leren? Is de school gezellig? Zijn de docenten aardig? Hoeveel huiswerk krijg je? Wat kun je leren? Graag nodigen wij jou en je ouders uit om op bezoek te komen bij het STC vmbo college of de Haven Havo. Vanwege de coronamaatregelen zijn de geplande kennismakingsmomenten aangepast.

Kom je op bezoek?

We maken met iedereen die op bezoek wil komen, een afspraak over datum en tijdstip. Klik hier om uw naam en telefoonnummer door te geven. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Online open dag: zaterdag 30 januari 2021 – 10.00 – 15.00 uur

Open dag light: woensdag 10 februari 2021 – 14.00 – 17.00 uur

Meelopen?
Zit je in groep 8 en wil je een keer meelopen? Je bent van harte welkom, maar we weten door corona nog niet precies wanneer we een meeloopdag kunnen plannen! We hopen dat het snel wel kan, bijvoorbeeld op woensdag 10 februari 2021, van 09.00 -12.30 uur. Ben je geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in via deze link, dan houden we je op de hoogte.

Inschrijven en toelating
We volgen De OverstapRoute van Koers VO. Je bent de hele inschrijfperiode, 15 februari t/m 11 maart, ‘s middags van harte welkom. Tijdens de open dag kun je je ook inschrijven.

Met een vmbo basis-, kader of gl-advies kun je naar het STC vmbo college en met een havo-, havo/vwo- of vwo-advies ben je welkom op de Haven Havo.

In onderstaande video’s vertellen leerlingen en docenten over hun school. Kijk je mee?

 

Ook de directeur vertelt graag over de school. Kijk maar!

Overstappen?
Wil je overstappen naar onze school? Je kunt in de eerste, tweede of derde klas van het vmbo of de Haven Havo instromen. Vanaf volgend schooljaar kun je ook overstappen naar de vierde klas van de Haven Havo. Ook na de mavo kun je, onder bepaalde voorwaarden, verder op de Haven Havo. Bel even als je dat wilt. Dan bespreken we je mogelijkheden.

Vragen tijdens de open dag?
Heb je tijdens de open dag een dringende vraag? Whatsapp dan met de afdeling Voorlichting via 06 12 58 32 44. We doen ons best je binnen een half uur te antwoorden.