Open leercentrum De Brug een jaar open

03
April 2018
De Brug een jaar open

Ter ere daarvan trakteerden de docenten van STC vmbo college donderdag jl. verkleed als paashaas, kip en kuiken, de wijk. Zeven dagen per week is de Damstraat nu open. Iedere week worden er verschillende (les)activiteiten georganiseerd, zoals bijlessen voor kinderen uit de wijk en bijeenkomsten voor hun ouders. Ook zijn er speciale activiteiten voor meisjes. Het is een ruimte waar kinderen met 3d-printers, robotjes e.d. aan de slag gaan. In het weekend worden lessen coderen aangeboden.

Meer nieuws

 • April
  18

  Discovery Lab op RDM Campus

  De eerste editie van het Discovery Lab op de RDM Campus heeft vorige week plaatsgevonden.

  Lees verder

 • April
  06

  Vaar-tweedaagse

  12 leerlingen uit het derde jaar van het vmbo zijn bezig met hun diploma Matroos binnenvaart. Onderdeel van hun opleiding is een vaar-tweedaagse.

  Lees verder

 • April
  05

  Geweldige reis naar Polen!

  De afgelopen week is een groep 3e-jaars leerlingen op reis geweest naar Krakau in Polen.

  Lees verder

 • Maart
  01

  Open dag 14 maart

  STC vmbo college is dé middelbare school voor denkers én doeners die later in of rondom de Rotterdamse haven willen werken. Op woensdag 14 maart 2018 openen beide schoollocaties van STC vmbo college tussen 16.00 en 20.00 uur de deuren tijdens de open dag.

  Lees verder

 • Februari
  26

  Ondernemen en onderwijs

  Echt ondernemen leer je door te doen, vinden we bij STC vmbo college. Vandaar dat er voor het tweede jaar op rij het programma Ondernemen op School wordt gegeven.

  Lees verder