Scheeps- en jachtbouw - Scheepsbouw / maritieme techniek

VMBO vakrichting Scheeps- en jachtbouw - STC vmbo college Rotterdam

Wist jij dat in Nederland de mooiste en meest luxe schepen en jachten gebouwd worden? De vakrichting Scheeps- en jachtbouw van het STC vmbo college is dé vakrichting als je van techniek houdt, creatief bent en het leuk vindt om zelf een boot te ontwerpen. En heb je na het vmbo de smaak helemaal te pakken, dan kun je moeiteloos doorstromen naar de Scheeps- en jachtbouwopleiding op ons mbo.

Wil je meer weten over werken in de scheeps- en jachtbouw? Bekijk dan hiernaast het filmpje van onze vmbo’er Troy op bezoek bij een scheepsbouwer.

Goed om te weten

We bieden deze vakrichting (opleiding) binnen het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs alleen aan op onze middelbare schoollocatie aan de Anthony Fokkerweg in Rotterdam.

Na je vmbo

Heb je voor deze vakrichting gekozen en je diploma gehaald? Dan kan je doorstromen naar onze mbo-opleiding Scheeps- en jachtbouwkundige. Natuurlijk kan je na deze vakrichting in het vmbo ook voor een andere mbo-opleiding kiezen.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vakrichting? Neem dan contact met ons op of bezoek een open dag of infomiddag. Je kunt hieronder ook alvast filmpjes bekijken over de sector Scheeps- en jachtbouw of van vmbo’er Troy op bezoek bij een scheepsbouwer.

 

 

Opleidingsniveau:
vmbo
Leerweg:
Basisberoepsgerichte leerweg (vmbo)
Gemengde leerweg (vmbo)
Kaderberoepsgerichte leerweg (vmbo)
Duur:
4 jaar
Branche:
Scheepsbouw / maritieme techniek
Opleidingseisen:
geen specifieke vooropleiding;

Anthony Fokkerweg 4

3088 GG Rotterdam

Telefoon: 010 - 42 90 266

E-mail: info@stc-group.nl

  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group