Over onze school

Het STC vmbo college is de middelbare school voor water, vervoer en techniek. Op onze middelbare school voor vmbo zitten jongens en meisjes die later willen gaan werken op het water, in het vervoer of bij een (lucht)haven. Ze willen bijvoorbeeld kapitein, douanebeambte of treinmachinist worden. Denkers én doeners zijn bij ons van harte welkom.

Twee schoollocaties in Rotterdam
We hebben twee locaties in Rotterdam: op de Anthony Fokkerweg en op de Westzeedijk. Hier geven we modern onderwijs in een veilige en inspirerende omgeving. Er is veel aandacht voor moderne technologieën en Loopbaanoriëntatie en Begeleiding (LOB). Ons vmbo heeft basis, kader en gl. Het examenprofiel is Maritiem en Techniek. Onder bepaalde voorwaarden kunnen gl-leerlingen een mavo-diploma halen.

Inschrijven tot en met 19 maart 2021
Jongens en meisjes met een vmbo-advies basis, kader of gemengde leerweg kunnen tot en met 19 maart ingeschreven worden op het STC vmbo college. Je bent de hele inschrijfperiode, 15 februari t/m 19 maart op afspraak welkom. Neem om een afspraak te maken contact op met de locatie van jullie voorkeur:

Voor de inschrijving en toelating volgen we De OverstapRoute van Koers VO.

Kennismaken?
We maken graag kennis met u en uw zoon of dochter. Hoewel dit door de coronamaatregelen niet altijd via open dagen op onze schoollocaties kan, kijken we graag samen met u wat op afspraak wel mogelijk is! Neem dus zeker contact op met de locatie van uw voorkeur. Graag tot snel!

Vragen?
Heeft u vragen over ons vmbo, de open dag of het inschrijven?  Neem dan contact op met de locatie van uw voorkeur:

Video locatie Anthony Fokkerweg

Video locatie Westzeedijk